Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
ציוד

ברנר מטבח, אתם חייבים

22/09/2017

המבער הזה שאתם רואים בתכניות בישול, מסתבר שיש לו הרבה יותר שימושים מאשר אתם חושבים.
הגרסה האולטימטיבית.

שיתוף:

המוצר הזה מוכר כ”מבער מטבח” להשחמה וקירמול של שכבת הסוכר מעל קרם הברולה שכולנו אוהבים.
א-בל.. לא רבים יודעים שלדבר הזה יש שימוש רחב וחשוב הרבה יותר במטבח. המכשיר הזה מאפשר השחמה של מגוון אינסופי של תבשילים, מאפים, בשרים ומוצרים שאתם מעונ יינים בקלות להעניק להם גימור של צריבה באש שלא ניתנת להשגה בדרך אחרת במטבח הביתי. החל מצריבת שכבת העור בעוף, צריבת פלפלים לפני קילוף, צריבת הירקות בצ’ופ סוי או מנת נודלס מוקפצים, גימור בצריבה מהירה של טוסטים פתוחים עם גבינה, צריבת עגבניות על מחבת לרוטב בטעם אש ועוד ועוד.
חשוב להבין שבמטבחים מקצועיים עומדים לרשות הטבח כיריים עם עוצמות אש חזקות הרבה יותר משמוצע במטבח הביתי, זה מאפשר לשף השגת אפקט טעם ייחודי של חריכה שלא ניתן להשגה במטבח ביתי, המכשיר הזה מאפשר לנו לחפות ברמה בסיסית על הפער.

שם המכשיר: Bernzomatic TS8000

טיפ – המכשיר הזה מאפשר באופן בלעדי להכין שקשוקה מושלמת כשאתם קולים בקלות באמצעותו את החלבון החי ומשאירים את החלמון נוזלי באופן סלקטיבי ומדויק – כלומר באמצעות ציור עם להבה על המחבת אתם שולטים במצב הצבירה של כל חלק בשקשוקה כרצונכם.

ברנר מטבח

אל תבהלו מהמכשיר שבתמונה, המכשירים הנמכרים בחנויות ציוד בישול בארץ ברובם צעצועים קטנים שלהבתם מוגבלת ואורך החיים של מיכל הגז קטן.

מכשיר חובה בכל מטבח. המכשיר הספציפי המובא כאן הוא מכשיר מקצועי עוצמתי שניתן לרכוש באמזון, למעשה רוכשים רק את הראש, ומיכלי הגז (שמספיקים לזמן רב) מסופקים על ידי יבואן מחיפה במשלוח לכל הארץ. אני עובד מזה שנתיים עם המכשיר הזה ויכול להמליץ בחום.

לינק לרכישה: http://amzn.to/2xtYYEx

לינק לרכישת מיכלי גז תואמים: גוטמן ברזילי

Comments

comments

« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. פחחות וזגגות הגב 22/07/2020 בשעה 13:34

    הזמנתי את המכשיר הזה והוא אכן גורם ליתר הברנרים למיניהם להיראות כמו צעצוע.
    מוצר מעולה ושימושי מאוד לא רק במטבח, אלא גם לבישול בשטח, הדלקת מנגל פחם וכו’
    צריך לציין שהמבער עושה שימוש בגז פרופן שטמפ’ הבעירה שלו גבוהה יותר משל גפ”מ (גזיות וברנרים-צעצוע). לצערי בישראל אפשר להשיג רק מיכלי פרופן צרים שנופלים בקלות על הצד ביחד עם המבער, הם לא הדבר הכי זול שיש.
    בנוסף, הזמנתי ראש שמחברים אליו (מוצר שראיתי בכמה פורומים בחו”ל) – Searzall – שמפזר את הלהבה באופן שמאפשר שטח צריבה רחב יותר (קצת מזכיר את המבערים במכונות שווארמה)…
    השילוב של השניים באמת מאפשר לצרוב בשר שבושל בוואקום באופן מרשים, אבל לדעתי כל התהליך לוקח יותר מידי זמן ובמבחן התמורה – צלייה על פלנצ’ה/מחבת מברזל יצוק – עדיפה.

    • Anton Chili הגב 30/07/2020 בשעה 16:55

      במטבחים מקצועיים רבים בעולם עובדים עם המכשיר הזה ועם המיכל הזה.
      לא הבנתי מדוע הוא נופל לך בעמידה, אני כבר שנים עובד עם זה ומעולם לא נפל.

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
פויקה ופלאנצ’ה | על האש רק אחרת
ציוד

פויקה ופלאנצ’ה | על האש רק אחרת

04/05/2019 15:30

יום העצמאות ולאחריו תקופת הקיץ קרבים במהירות וכולנו עם של בשר על האש, הגיע העת לגוון את הרפרטואר ולשלב חלופות

לבשל בכלי מיציקת ברזל
ציוד

לבשל בכלי מיציקת ברזל

10/02/2019 17:37

האם הגיע העת לרכוש מחבת, סיר או פלנצ'ה איכותיים מברזל יצוק כדי לשדרג את הבישול שלך?

טאבון אבן ומתקן גריל\אסאדו\מעשנה – צעצועי המטבח האולטימטיבי
ציוד

טאבון אבן ומתקן גריל\אסאדו\מעשנה – צעצועי המטבח האולטימטיבי

03/10/2018 18:40

חלום קולינרי התממש בחצר ביתי במהלך החודשים האחרונים, מטבחצר רב תכליתי המגשים פנטזיה המאפשרת לי לשדרג את יכולות הבישול הביתיות

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
בדרך לעוגת הגבינה המושחתת ב בדרך לעוגת הגבינה המושחתת בעולם
Instagram post 17986684489325266 Instagram post 17986684489325266
קלפוטי דובדבנים צרפתי CLAFOUTIS קלפוטי דובדבנים צרפתי
CLAFOUTIS
כל שנותר לנו הוא לשחזר את הק כל שנותר לנו הוא לשחזר את הקינוח האגדי של שף סטפן ז'יגו LamiJean..
דייסת ריזוטו מבושלת עם שמנת וחמאה, לתוכה מקפלים קרם פטיסייר, ומפזרים מעל אגוזי לוז, מלך ופיסטוק מקורמלים בחמאה.
לאכול ולמות.
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
דנון | ללמוד בישול בצרפת בלי לצאת מהארץ
יפו-תל אביב | חיים כהן בצלחת
מרק החורף האולטימטיבי
epicurious ביוטיוב, פשוט וקל (אנגלית)
בריסל | ארוחה טובה באמצע יום שוטטות
ספר הוויסקי  |  ספר חובה לחובבי משקה האלים
feedfeed | רשת חברתית של אוכל
פסטה קרבונרה אווז
פסטה Pici – הטוסקנית שאינכם מכירים
טוסקנה | La Chiusa, כשאוכל בא מאהבה
טאבון אבן ומתקן גריל\אסאדו\מעשנה – צעצועי המטבח האולטימטיבי
טבית צמחוני מדהים | בריאלה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס