רן ורדי על קולינריה צרפתית ומעבר

שיחוק הקרואנט של רולדין

כמו בכל שלושת השנים האחרונות, ברווזון מכוער של רולדין מממש את גרסת הקרואנט לסופגניה הטובה בעיר.
קרואנט

שיחוק הקרואנט של רולדין

כמו בכל שלושת השנים האחרונות, ברווזון מכוער של רולדין מממש את גרסת הקרואנט לסופגניה הטובה בעיר.
קרואנט

גם השנה, לצד הקולקציות המרהיבות שמככבות במיטב הקונדיטוריות, דווקא רשת רולדין ממשיכה לשחרר למדפים את ה”קרולדין”, גרסת חנוכה מקומית לקרואנט של שף דומיניק אנסל (Dominique Ansel) שהבריק את היציאה המדהימה הזו לחלל האויר של העיר ניו יורק בשנת 2013 ועשה היסטריה והיסטוריה.

מדובר בשילוב לא אטרקטיבי למראה בין קרואסון לדונאט, מאפה שכבות שמרים בחמאה מטוגן כמו דונאט וממולא בקרם פטיסייר או מסקרפונה או שלל וורסיות אפשריות, מטורף כמה טעים.

אצלנו ברולדין השילוב הזה בין קרואסון לסופגניה ממולא בקרם וניל עשיר ומצופה בסוכר. קטן, מכוער, וטעים בטירוף. לטעמי טוב יותר מכל סופגניה מפונפנת שהתחפשה כנהוג בעידן הצבעוני הנוכחי למשהו שהיא לא.

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הצטרפו לרשימת הדיוור של הבלוג, וקבלו כתבות חדשות לתיבת המייל שלכם

אולי תאהבו גם...

קורון פטיסרי

עברון | קורון פטיסרי, צרפת כאן

הפתעת השנה עבורי היא פטיסרי עלום המסתתר אי שם במרכזו של קיבוץ עברון הסמוך לנהריה, פעמיים ביקרתי, ללא ספק מהטובים ביותר בארץ.

איל פסטאיו

יצרן פסטת בוטיק מושלמת בלב תלביב

מזה שלושים שנה מייצרת משפחת אשכנזי פסטת בוטיק טרייה ומופלאה לפי ידע איטלקי מסורתי, ולא יזוזו מילימטר מהשלמות הזו שהם מפיקים יום אחר יום לקהל לקוחות נאמן היודע להעריך את הפנינה הסודית שלו.

דילוג לתוכן