Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
למנויים

הדובדבן שבקצפת

09/01/2018

דובדבני אמרנה הם מוצר עם איכויות ייחודיות שראוי שכל המכין קינוחים ומאפים מתוקים יכיר מקרוב.

שיתוף:
דובדבני אמרנה

במטבח איכותי אתה לא אחת שואל עצמך עד כמה ראוי לשלם בעבור חומר גלם יקר מאד, הכל עניין של עדיפויות בחיינו, כל אחד עושה את חשבון האפשרויות והעדיפויות שלו, למבשלים שביננו אנו בהחלט לא רוכשים כל שבוע נתח של פילה עגל או כבד אווז ובוודאי לא קופסה של קוויאר בלוגה, ועדיין יש מוצרים יקרים יחסית שטעמם ייחודי מהסוג שעשוי לשנות מנה מהקצה האחד לקצה האחר, ודובדבני אמרנה הם מוצר מהסוג הזה, כאמור מוצר יקר מאד בארץ המיובא מאיטליה בצנצנות פורצלן מהודרות, ממליץ לכל מי שמכין קינוחים או מאפים מתוקים לנסות לפחות פעם אחת כדי להחשף. מדובר בפרי משומר מתוק מאד בעל חותמת טעם ייחודית שאינה דומה לשום דבר אחר, מעולה נקודה.

דובדבני אמרנה Amarena cherry הם זן של דובדבנים כהים מאד הגדלים באזור בולוניה ומודנה שבצפון איטליה, ומעל מאה שנה מיוצר המוצר המוגמר באמצעות בישול איטי של הדובדבנים בסירי נחושת וביקבוק של התוצר כמעדן מתוק בעל ארומה ייחודית בצנצנות פורצלן עם סירופ הבישול. המוצר בעל טעם דובדבנים מודגש מאד. 

מעולה כתוספת למוסים, לגלידות ולשלל קינוחים, מעולה על מאפי שמרים וכחלק ממלית לעוגות, מדהים כחלק מפתיע בתוך עוגת גבינה, ויכול לשמש גם במשקאות וקוקטיילים. מקובל להשתמש באמרנה בקינוחי שוקולד, והרוצה להתפרע מוזמן לנגוס לצד גבינות עובש בשלות.

ניתן להשיג בארץ בגדלים שונים במרבית המעדניות הטובות.

דובדבני אמרנה

Comments

comments

דובדבנים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. תהילה ברק הגב 01/01/2018 בשעה 17:32

    היי איפה ניתן להשיג דובדבני אמרנה ועדיף בצנצנת הכחולה לבנה.
    אמי גרה באיזור נתניה

    • Anton Chili הגב 01/01/2018 בשעה 19:29

      לא מכיר אותם אישית וראיתי שהם מוכרים גרסה בפחים, בתקווה שזה איכותי, המיקום נתניה
      http://www.mrcake.co.il/location

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
פריז | Frenchie to go :: המזללה הכי טובה בעיר
למנויים

פריז | Frenchie to go :: המזללה הכי טובה בעיר

09/02/2018 13:43

מסעדת האחות הקטנה של Frenchie הפריזאית הכי מדוברת בעיר מציעה ארוחות קלות טעימות בטירוף.

ספר הוויסקי  |  ספר חובה לחובבי משקה האלים
למנויים

ספר הוויסקי | ספר חובה לחובבי משקה האלים

07/02/2018 10:17

הפקה מעולה וממצה של מועדון הוויסקי הישראלי המקיפה בשפה קולחת שיטות ותהליכי ייצור, טעימות, היסטוריה וסקירה עולמית תמציתית.

משק ברזילאי  |  בוקר טבעוני שמחייך לך את היום
למנויים

משק ברזילאי | בוקר טבעוני שמחייך לך את היום

05/02/2018 17:51

בית אוכל טבעוני חביב ונעים המאפשר חריגות למאותגרי סויה וחוויית צילחות וויזואלית למכורי האינסטגרם

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מפרום של שבת מפרום של שבת
מטבוחה נקודה מטבוחה נקודה
כנאפה ביתית חמה היא קינוח שאתה מתגעגע אליו בפריז
לחי טבחה בלסילק שבע שעות לקוסקוס של צהרי שבת
Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
OCD | כשאלוהים נוגע במנה, ארוחת סילבסטר
מרק החורף האולטימטיבי
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ציוד לאפיית לחם
שוקרוט | קדירת הקסמים מאלזס
סקר | איך אתם רוצים לקבל את הדיוור של הבלוג?
סדנת הפסטה שתמיד דמיינת
פריז | המסעדה הקשה ביותר להשגה בעיר
לונג סנג | מתחשק סינית
כתף  טלה ממולאת בבשר ודבלים
ברצלונה | Tickets לונה פארק קולינרי
בריסל | ה-מסעדה בעיר
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס