Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
חנויות

איטליז זה תמיד סיפור

22/09/2017

בארץ בה איכות הבשר איננה אחידה, בכל איטליז בו הצלחת, אתה עשוי להיכשל בחודש הבא.
עד כמה אפשר לסמוך על הקצב?..

שיתוף:
מיטמרקט

כן, נמאס לכם מהנפילות הללו עם בשר, כל פעם מחליפים איטליז ונחמה לטווח ארוך אין. כמה מוכר לנו השיח הזה שפותח כל בוקרטוב בין שני פודיז בישראל, “תגיד, איפה אתה קונה בשר?”

בשר הוא יצור חי שאיכותו משתנה ותלויה בגורמים רבים, את העדר האחידות כולנו חווים וטרם נמצא לכך מענה ברור וחד משמעי, כמקובל בשרקוטרי האירופאים. ועדיין, יש כמה וכמה “מוסדות בשר” שבהחלט תוכל למצוא בהם רגעים של אושר, לצד רגעים של אושר מופחת.

אחד המוסדות שבשנתיים האחרונות מקבלים יותר ויותר את אמון הקרניבורים בגוש דן הנו “מיטמרקט MeatMarket” שהקים שף ירון קסטנבאום (קרב סכינים) בעיבורו של שוק הכרמל בתלביב.

מדובר בקבציה פתוחה, שמציעה לקהל מבחר יוצא דופן של בשרים, בדגש של בשר בקר, נתחים מיוחדים וחלקים שלא פשוט למצוא במקומות אחרים. הבשר מיושן במקום ובהחלט ניתן לצאת משם עם נתחים שיעשו אתכם מאושרים בבית. כבר פגשתי כאן נתחי פריים-ריב משויישים היטב ומיושנים 3-4 שבועות שהפליאו עת פגשו גחלים לוחשות.

בין נתחי האנטרקוט, שפונדרה, פילה וסינטה, תמצאו כאן לב עגל, חוט שדרה, אשכים, פיקניה, נתח קצבים, נתחי אנטרקוט וסינטה על העצם, זנב שור, שקדים, מוח, פורטרהאוס, ועוד ועוד נתחים מיוחדים ושווים. אם יש משהו מיוחד שאתם יודעים שאתם מעוניינים בו שווה לצלצל ולהזמין מראש כדי לוודא שתקבלו את מבוקשכם.

אפשר בהחלט לתייג את המקום כאחד מאותם איטליזים שניתן באמת ובתמים ליהנות מהבשר שלהם, אם כי נציין כפי שלצערי הובהר בפתיח, כי בתחום הזה בכל מציאה יש רכישות שפחות צלחו.

MeatMarket, רחוב יום טוב 6, שוק הכרמל, תל אביב.

—

ואם קיבלתם תיאבון ואינכם מתאפקים עד שתגיעו הביתה, לכו 25 מטר דרומה מהקצביה, ותגיעו באורח פלא למסעדת M25 שם תוכלו לשבת ולטעום כל נתח מהקצביה על האש ועוד. 

Comments

comments

בשר
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
הרשימה הסודית
חנויות

הרשימה הסודית

11/10/2020 10:19

זה הזמן לשתף את רשימת חנויות הגורמה אונליין שמספקות לנו את חומרי הגלם והמוצרים האיכותיים ביותר במשלוח עד הבית

הקולינריה הבני ברקית
חנויות

הקולינריה הבני ברקית

17/08/2019 11:16

יצאנו בליל חמישי לתור אחר הסודות שהפודיז מהמגזר החרדי מסתירים לערב שבת

זה האיטליז שתמיד חיפשת | כפר קאסם
חנויות

זה האיטליז שתמיד חיפשת | כפר קאסם

14/07/2018 16:51

עושה רושם שהגיע הקץ לחיפוש התמידי אחר הקצב האולטימטיבי, מצאתי את היכל הבשר שמשלב באופן יוצא דופן - איכות מדהימה,

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מחמצת בת עשר שנים מניבה לחמים שאי אפשר לשכוח
בף בורגיניון לחי בשורשים בי בף בורגיניון לחי בשורשים בייקון ויין
שושקה מלאה בכל טוב שושקה מלאה בכל טוב
מאפה פויטה בצל סגול על גבינת סאן מור
שוקט צרפתי בקרם ג'ונדויה שוקט צרפתי בקרם ג'ונדויה
כשאהיה גדול אהיה בף בורגיני כשאהיה גדול אהיה בף בורגיניון
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
פרונטו | מעורב תלביבי
משמרות | אלחנן, לחם, הכי לחם שיש
הבסטה | אתנחתא של טעמים ביום שוק
כלים לאפיית לחם | מבחן השוואתי
תיבול סודי לדג בגריל
Serious Eats אתר אוכל אקלקטי
ירושלים | אישטבח, ישתבח שמו
משייה | מלאכת מחשבת של צבעים וטעמים
טוסקנה | La Chiusa, כשאוכל בא מאהבה
ארפאס | כייף מוונצואלה
שילה | מסעדת יוקרה בתל אביב חוגגת עשור, יש דבר כזה.
פייק-פוד | נדב בורנשטיין
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס