Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
רעיונות

גלידה מלוחה

03/09/2017

האמנם גלידה חייבת להיות דווקא מתוקה

שיתוף:

הרגילו אותנו שהנוזל הזה שבטכניקה של הקפאה תוך ערבוב אנו מקנים לו מרקם רך למרות שקפוא, טעמו מתוק, לא כי זה חייב להיות כך, פשוט כי כך זה נולד ומעולם לא יצא לטייל במחוז אחר. גלידה נתפסת בעינינו תמיד כמוצר מתוק.
בבסיסם של דברים ניתן לקחת כל נוזל ולהעניק לו מרקם של גלידה או סורבה, וחוץ מהקונפורמיות הקונספטואלית שלנו, מדוע בעצם לא לעשות זאת אחרת.
מדוע לא להגיש בקייץ מרק גספאצ’ו בצורה של כדורי גלידה.. מדוע לא להגיש כמנת פתיחה גלידת קלאם צ’אודר סרטנים.. מדוע לא להגיש כדורי גלידת בויאבז כמנת ביניים..
כן, זה נשמע רחוק מהמציאות, עד שיקום הראשון שיממש את הרעיון, וכמו תמיד נתרגל למה שהיה פעם בלתי נתפס

גלידה מלוחה

Comments

comments

גלידה
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
ברד פודינג מפנק
רעיונות

ברד פודינג מפנק

06/01/2018 14:52

מחשבות על ברד פודינג שיעשה את זה טוב מכל קודמיו

פסטה קרבונרה אווז
רעיונות

פסטה קרבונרה אווז

03/09/2017 14:13

לפעמים מתגבש לו ניצוץ התחלתי של מתכון שמשלב דבר מוכר עם חלופה שעושה כבוד להיסטוריה ולשורשים שלך, ווריאציה ל”פסטה קרבונרה”

רביולי שילובים עוצמתי
רעיונות

רביולי שילובים עוצמתי

31/08/2017 20:01

רביולי דקיקים “שערות מלאכים” ממולאים בבשר טלה טחון המעורב ב-20% כבד אווז, בלסמי מצומצם, קממבר חריפה וזרעוני כוסברה כתושים. מוגש

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
בדרך לעוגת הגבינה המושחתת ב בדרך לעוגת הגבינה המושחתת בעולם
Instagram post 17986684489325266 Instagram post 17986684489325266
קלפוטי דובדבנים צרפתי CLAFOUTIS קלפוטי דובדבנים צרפתי
CLAFOUTIS
כל שנותר לנו הוא לשחזר את הק כל שנותר לנו הוא לשחזר את הקינוח האגדי של שף סטפן ז'יגו LamiJean..
דייסת ריזוטו מבושלת עם שמנת וחמאה, לתוכה מקפלים קרם פטיסייר, ומפזרים מעל אגוזי לוז, מלך ופיסטוק מקורמלים בחמאה.
לאכול ולמות.
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
Snapseed אפליקציה לעיבוד תמונות
נו נו נו | מזנון הלחמניות המושחת ביותר בארץ
טוסקנה | הלימונצ’לו הכי לא צפוי שפגשתם
ירושלים | אישטבח, ישתבח שמו
אלי לילינג זכה בארוחת פרס זוגית בשווי 400 ש”ח במסעדה מכסיקנית
ג’ורג’ וג’ון | עסקית של רגשות מעורבים
חמין סוף העולם | גרסה פרטית
טארט טאטן כהלכתו
חוויית השרקוטרי האולטימטיבית
פאהום, קפה שחור במיטבו
פטה דה קמפאן | Pâté de Campagne
שפריץ אפרול | Aperol Spritz
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס