Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
מושקע

קדירה מעלפת ובה שוקי ברווז ביין

08/12/2020

מנת אליפות בקלי קלות

שיתוף:

מנת אליפות בקלי קלות

מנה קלאסית מעולה, פשוטה להכנה, ואולי החשוב מכל, אי אפשר להכשל בה.
קדירת בעלי כנף איננה חדשה בנוף הביתי, אולם השימוש בשוקי ברווז וביין הוא שעושה את כל ההבדל. בשר אדום, שומני הנושא עימו ארומות וטעמים ייחודיים.

בשר ברווז וחלקיו ניתן להשיג אונליין אצל המגדל משק לוין.
מתכון זה הוא חלק מכתבה רחבה שמציעה תפריט לארוחת סילבסטר יוקרתית בניחוח צרפתי.
חומרים
8 כרעיים ברווז
3 כרשות יפות
10 בצלצלי שאלוט
2 גזרים
1 בצל
3 עלי דפנה
2 ענפי טימין טרי
2 ענפי אורגנו טרי
2 ענפי מרווה טרייה
15 שיני שום
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס טרי
צרור עלי פטרוזיליה
בקבוק יין אדום טוב
ציר בשר ועצמות
שמן זית
כפית משחת מרמיט Marmite
אופן ההכנה

ננקה היטב את הכרעיים משאריות ניצני נוצות.
נשתמש בסיר סוטאז’ רחב (סיר רחב ונמוך), נלהיט אותו על כיריים ונטגן את הירכיים היטב משני צידיהם להשחמה יפה.
נוציא מהסיר את הירכיים וננקז את השומן.
נחתוך את החלק הלבן בכרשות לשלוש, ונטגן בסיר את הבצל קצוץ, הכרשות, הגזרים חתוכים לטבעות, השאלוטס, ושיני השום.
נסדר את כרעיים בסידור השטוח ביותר האפשרי, נפזר את הירקות בין השוקיים, נוסיף את כל שאר החומרים היבשים ונמזוג לסיר את בקבוק היין במלואו. נביא לרתיחה ונבשל כעשר דקות לנידוף אלכוהול ולצמצום היין.
נוסיף כפית משחת מרמיט Marmite (לחיזוק והעמקת טעמים) וכן ציר כדי כיסוי (להשתמש בציר שהוכן מבעוד מועד מאחת האפשרויות: בשר, עצמות, עוף, ברווז עם ירקות שורש, או ציר ירקות, לפי העדפתכם האישית).
נכסה את הסיר ונבשל על אש קטנה חמש שעות (לא פחות).
בשעת הבישול האחרונה, נוסיף פטרוזיליה קצוצה ונפתח מכסה ונאפשר נידוף וצמצום הרוטב לחיזוק טעמים.
לפני סיום בישול נטה מעט את הסיר ובעזרת כף נאסוף כמה שיותר שומן צף אל מחוץ לסיר. נתקן תיבול ונגיש.

שוקי ברווז ביין
שוקי ברווז ביין
שוקי ברווז ביין
שוקי ברווז ביין
שוקי ברווז ביין
שוקי ברווז ביין

Comments

comments

ברווז
« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. ניצה הגב 13/12/2020 בשעה 10:24

    היוש
    עד כמה המרמייט מוסיף לתבשיל?
    לא צורכים פה על בסיס יומי😃

    • Anton Chili הגב 13/12/2020 בשעה 17:34

      מוסיף שכבת עומק לטעם. אפשר בלעדיו, הוא משפר.
      בכל מקרה ממליץ לרכוש מרמיט ולנסות, הוא מתאים במגוון מתכונים וזמין בהרבה חנויות כולל ברשתות.

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
ארוחת סילבסטר אצל AntonChili
מושקע

ארוחת סילבסטר אצל AntonChili

08/12/2020 18:07

ארוחת שבע מנות מפוארת בניחוח צרפתי, שתסגור לכם את פינת ליל הסילבסטר בעידן של מסעדות סגורות.

ריזוטו קרבונרה
מושקע

ריזוטו קרבונרה

08/12/2020 17:59

טייק אוף על מנת הפסטה קרבונרה האלמותית. עונג קטיפתי שמחייב עצימת עיניים בכל ביס.

רביולו קונפי ברווז וגבינת עיזים
מושקע

רביולו קונפי ברווז וגבינת עיזים

08/12/2020 17:50

מנת פתיחה מושקעת ועתירת עבודה, אבל שווה כל רגע מאמץ בריבוע, יעריצו אתכם.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מפרום של שבת מפרום של שבת
מטבוחה נקודה מטבוחה נקודה
כנאפה ביתית חמה היא קינוח שאתה מתגעגע אליו בפריז
לחי טבחה בלסילק שבע שעות לקוסקוס של צהרי שבת
Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
קרמל חמאה ומלח – השילוש הקדוש
טוסקנה של אוכל  (עברית)
ארוחת חג ראש השנה אצל Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
רומא | מסעדה המסתירה את כוכב המישלן שלה
foodgawker אפליקציית מתכונים היסטרית
סופסוף גם אתם תדעו להכין משקה שוקולה-שו
פטוצ’יני נוצ’י | פסטה עם אגוזים ופירורים
כשהכסף מסנוור את האגו
ארוחת שף כועסת, שמחה, מפחדת ומקנאה
שוקרוט | קדירת הקסמים מאלזס
לחם כמו בימים ההם..
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס