Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
מושקע

ארוחת סילבסטר אצל AntonChili

08/12/2020

ארוחת שבע מנות מפוארת בניחוח צרפתי, שתסגור לכם את פינת ליל הסילבסטר בעידן של מסעדות סגורות.

שיתוף:
ארוחת סילבסטר

בתום שנה מעיקה ומגבילה של קורונה ברחובות, אנו מוצאים עצמנו בסיומה של שנה כשמסעדות בישראל סגורות. לא באמת ניתן לחגוג סילבסטר כבימים ימימה, והברירה העיקרית שתשאר זמינה לרובנו היא לחגוג בבית, לארח חברים או משפחה, ולהפיק ארוחה ברמה כזו או אחרת, ולאחל לעצמו שנה טובה יותר שתבוא.

חשבתי שזה בדיוק הזמן הנכון להציע לכם ארוחה יוקרתית קומפלט, תפריט צרפתי למהדרין, שבע מנות, כולל מתכונים מצולמים ומפורטים לכל מנה ומנה, על מנת להקל עליכם את מלאכת ליקוט ותיקוף האפשרויות והמתכונים, לנוחותכם הכל נמצא פה.

ארוחת סילבסטר

הפעם בחרתי לעשות לכם היכרות עם חומר גלם צרפתי קלאסי שפחות מוכר במקומותנו – ברווז. ברווז יהיה הפעם לב הארוחה ויופיע בחלקים ובמרקמים שונים בארבע מנות שונות בארוחה.

לצורך הפקת הארוחה הסתייעתי במשק לוין שסיפקו את חומרי הגלם להפקת הארוחה, ותודה מיוחדת לתמר שסייעה אישית. משק לוין (ברווז הבית) הנו מגדל הברווזים וספק מוצרי ברווז היחיד כיום בישראל. העובדה שניתן להזמין מהם אונליין היתה חלק מהשיקול לבחור בברווז בארוחה הייחודית הזו.

ארוחת סילבסטר

הארוחה תוכננה כך שתוכלו לבצע אותה בשלמותה, או לקחת חלקים מתוכה ולשלבם עם העדפות אחרות כרצונכם.
חלק מהמנות התפריט הפעם מאתגרות, אולם בהחלט לא בגדר בלתי ניתנות להשגה, כל בשלן ובשלנית יכולים.
חלק מהמנות מוכנות מראש, חלק אחר דורש הכנה בסמוך להגשה ובעיקר השלמה וגימור לקראת הגשה.
קחו בחשבון את זמן ההתארגנות הנדרש מראש, הטיפול בהכנת מנת הטרין, לדוגמה, מתחיל יומיים לפני הגשה.

מוזמנים \ מוזמנות לשתף חברים ומשפחה בכתבה הזו.

ארוחת חג אצל אנטון צילי

לחץ על התמונה לפתיחת מתכון לכל מנה ומנה בארוחה:

טרין ברווז

טרין ברווז במגוון מרקמים ופיסטוק

רביולו קונפי ברווז

רביולו קונפי ברווז וגבינת עיזים

קרקר דגנים

קרקר דגנים (ללווי הטרין)

טורנדו ברווז

טורנדו חזה ברווז ממולא

שוקי ברווז ביין

קדירת שוקי ברווז ביין

ריזוטו קרבונרה

ריזוטו קרבונרה

מנת ירק

אפשר להוסיף לצד המנות העיקריות מנת ירק עדין בחליטה או הקפצה, כגון אספרגוס, אנדיב, בוקצ’וי, שעועית תאילנדית, וכן סלט ירוק פריך ומרענן.

מגש גבינות

פלטה של שלוש גבינות איכותיות: גבינת עובש קלאסית (ברי, רוז'ט, קממבר, קולומייר, אפואס, פון-לבק, ליברו, נושאטאל, רובלשון), גביבת עיזים ארומטית (בושה, סאן מור, ולנסי, שאבישו, קאור, שארולה שבינול, פיקדו, פוליני-סאן-פייר, רוקמדור), גבינה קשה מיושנת (גאודה, קומטה, גרוייר, בופור, תום). כדאי להשקיע כדי להשיג גבינות איכותיות ולגשת או להזמין אונליין מאחת מחנויות הגבינות המתמחות שפרסמתי ברשימת האונליין לפני חודש. מומלץ להגיש לצד פירות טריים, ענבים, תאנים, אוכמניות, פרי הדר קלוף.

טארט טאטן

טארט טאטן

.

כדאי לרכוש את חומרי הגלם מבעוד מועד, ולתכנן את  תחילת העבודה על הטרין יומיים  לפני האירוח.

בתיאבון, בהצלחה ושנה אזרחית טובה.

Comments

comments

ברווז סילבסטר
« פוסט קודם

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
ריזוטו קרבונרה
מושקע

ריזוטו קרבונרה

08/12/2020 17:59

טייק אוף על מנת הפסטה קרבונרה האלמותית. עונג קטיפתי שמחייב עצימת עיניים בכל ביס.

קדירה מעלפת ובה שוקי ברווז ביין
מושקע

קדירה מעלפת ובה שוקי ברווז ביין

08/12/2020 17:55

מנת אליפות בקלי קלות

רביולו קונפי ברווז וגבינת עיזים
מושקע

רביולו קונפי ברווז וגבינת עיזים

08/12/2020 17:50

מנת פתיחה מושקעת ועתירת עבודה, אבל שווה כל רגע מאמץ בריבוע, יעריצו אתכם.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מפרום של שבת מפרום של שבת
מטבוחה נקודה מטבוחה נקודה
כנאפה ביתית חמה היא קינוח שאתה מתגעגע אליו בפריז
לחי טבחה בלסילק שבע שעות לקוסקוס של צהרי שבת
Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
צוואר טלה בורגיניון
ענן של קרם פולנטה מתכסה בפטריות יער
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
ירושלים | קפה קדוש, מיתולוגיה של פטיסרי
ריחניה | נלצ’יק, מטבח צ’רקסי
הדובדבן שבקצפת
פסטה קרבונרה אווז
מטחנה לכל פועל
פריז | ארוחה על פסגת העולם אצל פייר גנייר
סער מור | ללמוד להכין לחם
ג’סמינו | אוכל רחוב מהטובים בישראל
לחם דפים ממכר
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס