Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
מהיר

אספרגוס בחמאת מרווה ואבן יוגורט

06/09/2020

אנינות בחמש דקות

שיתוף:

מתכוני חג

רכשו אספרגוסים שמנמנים ויפים, אחסנו אותם כמו עציץ בכוס על מעט מים בתחתיתה.

אבן יוגורט היא חומר גלם מיוחד מהמטבח הערבי ושווה במיוחד להתאמץ ולהגיע לחנות גבינות כדי להשיג אותו, היא משמשת כתבלין ומגרדים אותה על תבשיל כמו פרמזן. במטבח הערבי יש בה שימושים שונים אבל זה כבר לפוסט נפרד.

מנה זו היא חלק מתפריט ארוחת חג ראש השנה של Anton Chili, ארוחה חגיגית וייחודית בת 11 מנות, הכוללת תפריט מגוון, מתכונים וטיפים, ולגמרי תסגור לכם פינה מול משימת האירוח הקרובה.

 

חומרים
25 אספרגוסים שמנמנים
סמנה או חמאה
אבן יוגורט
ענף מרווה טרייה
מלח ים
אופן ההכנה

לקטום את הרבע התחתון של גבעולי האספרגוס, וממה שנשאר לגלף את השליש התחתון מקליפתו.

לחמם מחבת עם מעט סמנה, או לזקק מעט חמאה ולהשתמש בה. להוסיף עלי מרווה למחבת ולהקפיץ את האספרגוסים עד השחמה קלה. להמליח ולגרד מאבן היוגורט על הירק החם ולהגיש.

הערות

לארוחה בשרית כשרה החליפו את החמאה בשמן זית.

מתכוני ארוחת חג

Comments

comments

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
משחת הקסם
מהיר

משחת הקסם

28/03/2021 13:30

מחית שום ירוק, הבונוס האביבי שלנו, להכין וליהנות מהקסם כל השנה.

מכינים חמאה בבית
מהיר

מכינים חמאה בבית

10/02/2021 17:29

הרגע הזה, שאתה מחליט להכין חמאה ביתית בעצמך, חמאה שתמיד תמיד הכרת כמוצר תעשייתי. ומסתבר שזה די פשוט, תוצאה חלומית.

קרפצ’ו קולורבי בשמן זית וליים
מהיר

קרפצ’ו קולורבי בשמן זית וליים

06/09/2020 18:33

טריות טריות טריות, זה כל מה שנדרש ועוד חמש דקות עבודה כדי להוציא מנת פתיחה מלבבת.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

ה-מתכון למרק הבורשט האגדי של סבתא לנה, בביו שלי תמצאו קישור לאתרים שלי, ובבלוג אנטון-צ'ילי ימצא המתכון. תהנו, זה שווה במיוחד.
כשאגדל אהיה בורקס כשאגדל אהיה בורקס
מנקיש ג'יבנה | מאפה דמוי פוקצ'ה עם אחוז סמלי של קמח מלא וגבינת ג'יבנה ערבית מושרית לדילול מליחות, ובתוספת עלי אורגנו גינה טרי
מחמצת כפרי צרפתי קלאסי מחמצת כפרי צרפתי קלאסי
ענווה פשטות מינימליזם ענווה פשטות מינימליזם
Tom Kha is in the house Tom Kha is in the house
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהברווזבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהייןירושליםלחםמישלןסו וידפסטהפריזצרפתתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
תנך הוויסקי המוביל בעולם (אנגלית)
אילת | ללו, המרוקאית הסודית של האילתים
המכשיר המוביל בעולם לבישול בוואקום
פריז | המגה-מעדניה הכי שווה בעיר
כשיש משמשים עושים ריבה
מרק החורף האולטימטיבי
הבסטה | אתנחתא של טעמים ביום שוק
The Food Ranger לטיולי אוכל במזרח (אנגלית)
קרמל חמאה ומלח – השילוש הקדוש
שחמט אוכל
עכו | חומוס סעיד, הקאפ אוף טי שלי..
feedfeed | רשת חברתית של אוכל
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס