Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
אפייה

אחת מפצצות האירוח אם לא ה..

04/09/2017

כי מרבית האנשים עוד לא ראו כזה, כי זה וואוו במראה, כי זה וואוו בטעם.
והחדשה הכי חשובה, שכל אחד יכול, בקלות, ללא כישורים, ניסיון, ידע והבנה בבישול.

שיתוף:

לוקחים כיכר לחם עגולה גדולה, ראוי לחם שאור איכותי וטוב עם קראסט קשה. פורסים בעדינות מרבית את הלחם בפריסה עבה לאורך ולרוחב, כך שהסכין תגיע עד לרבע התחתון של הלחם ולא עד סופו, ובסופו של חיתוך הלחם יישאר שלם אך מחולק לריבועים. יש לבצע את החיתוכים בזהירות כך שלא יתפרקו חתיכות. את הלחם הפרוס חלקית מכניסים לכלי קיבול עגול חסין חום שיתאים לגודלו ויתמוך בו.
מגרדים בפומפיה 600-700 גרם תערובת גבינות קשות, מומלצות קשקוול, פרמיז’אנו, פרובולונה, פקורינו וכו. ואת תערובת הגבינות המגוררת משחילים לאורך ולרוחב בתוך כל החריצים שיצרתם בכיכר הלחם.
במיקרו ממיסים חמאה וממלאים כוס שלמה בחמאה המומסת (לא פחות מכוס, ולא שומן אחר), כותשים 3-4 שיני שום גדולות ומוסיפים לכוס החמאה ומערבבים היטב.
בעזרת כף מפזרים את החמאה הנוזלית עם השום על פני כל חריצי הלחם.
מחממים תנור ל200 מעלות, מכניסים את הלחם לתנור למשך 15-20 דקות ומגישים מיד. בוצעים בידיים.

בתמונות למטה ניתן להתרשם מתהליך זהה אך מורכב יותר שהחל ממחמצת ממנה יצרתי לחם מחמצת דגנים ענק על כל שלבי הכנתו ועד לאחר שחיסלו את הכיכר כמנה ראשונה בארוחת שבועות. ללא ספק כשמדובר בלחם כפרי טרי ביתי המנה משתדרגת, אולם היא מדהימה גם כשמדובר בלחם קנוי.

בתיאבון

לחם מחמצת שאורלחם מחמצת שאורPreview
4141Preview
לחם מחמצת שאורלחם מחמצת שאורPreview
18835888_479622705714294_6280792645573105589_n18835888_479622705714294_6280792645573105589_nPreview
18740551_479622782380953_4766216211395705214_n18740551_479622782380953_4766216211395705214_nPreview
18813631_479622839047614_4641957206404679791_n18813631_479622839047614_4641957206404679791_nPreview
18767950_479622859047612_3468231163691354348_n18767950_479622859047612_3468231163691354348_nPreview
18813397_479622875714277_790361453074980448_n18813397_479622875714277_790361453074980448_nPreview
18765766_479622425714322_5433582223757792491_n18765766_479622425714322_5433582223757792491_nPreview
18813578_480229768986921_6379002559135097099_n18813578_480229768986921_6379002559135097099_nPreview
18765857_479623029047595_4335233457953522441_n18765857_479623029047595_4335233457953522441_nPreview

Comments

comments

לחם
« פוסט קודם
פוסט הבא »

תגובה אחת

  1. פנינה גואטה הגב 01/10/2018 בשעה 09:55

    וואו כמה מגרה…נראה סוף..חשבתי על שבועות לא נראה שיתאפשר עד אז.

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
טארט טאטן כהלכתו
אפייה

טארט טאטן כהלכתו

08/12/2020 18:01

עוגה צרפתית קלאסית כשכשהיא טובה היא מדהימה כל פעם מחדש, הקינוח האולטימטיבי

קרקר דגנים ממכר
אפייה

קרקר דגנים ממכר

08/12/2020 17:57

הנישנוש הבריאותי האולטימטיבי

פיסלדייר | המאפה השמיימי שלא הכרתם
אפייה

פיסלדייר | המאפה השמיימי שלא הכרתם

20/08/2020 10:17

"הפיצה" של Nice היא אמנות מקומית ייחודית שונה וטעימה, תמצית של מרק בצל על בצק פריך שמיימי. חובה להכיר.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מפרום של שבת מפרום של שבת
מטבוחה נקודה מטבוחה נקודה
כנאפה ביתית חמה היא קינוח שאתה מתגעגע אליו בפריז
לחי טבחה בלסילק שבע שעות לקוסקוס של צהרי שבת
Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
מי הזיז את התמימות שלי
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
יש זוכים בחידון הפרס הראשון של הבלוג
ברנר מטבח, אתם חייבים
פסטה קרבונרה אווז
אילת | לוויתן, רגשות מעורבים
foodgawker אפליקציית מתכונים היסטרית
סער מור | ללמוד להכין לחם
פויקה ופלאנצ’ה | על האש רק אחרת
סלט עגבניות המאירי | פשטות ואיכות הם הדבר האמיתי
טבית צמחוני מדהים | בריאלה
רביבה וסיליה | האמנם אגדה..
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס