רן ורדי על קולינריה צרפתית ומעבר

חווית אוכל

לחוות קולינריה בארץ ובעולם | מסעדות חנויות יצרנים מוצרים מדיה ודעה

אוסף יוצא דופן של פריטי תולדות הקולינריה בארץ ישראל. הרצאה מרתקת וחווית טעימה. שעתיים נדירות בחייכם, הריגוש מובטח.
מיזם קטן בגליל זוכה להכרה כאחד ממפיקי הקוויאר מהטובים בעולם. כל מה שלא ידעתם על קוויאר ועל שורשיו בארץ הקודש. טעמנו והקסם עבד.
שף פריזאי צעיר ומבטיח, שקיבל בשנה שעברה כוכב מישלן, מציע ארוחה בשישים ושניים יורו בלבד.

הצטרפו לרשימת הדיוור של הבלוג, וקבלו כתבות חדשות לתיבת המייל שלכם

הביסטרונומי הפריזאי האינטימי שלי, סודות אישיים מגלים רק למי שידע להעריך אותם.
השילוב בין בר איכותי למטבח משובח מקבל את הפורמט המנצח בארוחה יצירתית בועטת ומדהימה בכל קנה מידה.
לגמרי הגילוי הטרי ביותר שלי מהשהות האחרונה בפריז, קטנה, רומנטית, קסם באוויר, אוכל נפלא.
גילגולו החדש של שף יוסי שיטרית, הפגנת יכולות ואג'נדה קולינרית אישית במתחם מעוצב וקסום. האם אהבנו?
המסעדה המדוברת של השף היפני המוכשר Sota Atsumi בפריז, באתי חדור ציפיות מהיכרויות קודמות, יצאתי עם הזמנה לביקור הבא.
קאסיס שלחופי פרובנס, מסעדה בטופ של הדירוג העולמי, בלוקיישן מהיפים בעולם, אז איך היה לנו שם?
יצאתי לבלות בוקר שישי באחד הסיורים הקולינריים של נעמה סובול האחת והיחידה בחיפה תחתית, חזרתי מאוהב.
הרגע הזה שאתה מחליט לחשוף סוד כמוס, מסעדה שכונתית אותנטית, איכותית ולא יקרה בנשימה אחת, זו שהתייר הרעב אינו מכיר.
לאחר שנים של מפח נפש בעיבוד בצקים במיקסרים ביתיים, גיליתי את האור, לא זול, אבל לאופי הלחם שבינינו זה כלי חובה.
המסעדה המדוברת ביותר בפריז 2022, עם כוכב מישלן טרי, תום מאייר מצדיק את הבאז ומכוון גבוה לעתיד. מהרו לפני שהמחירים יטפסו.
לאחר ניסוי ממושך בביתי, אני ממליץ לשדרג את האופן שבו אנו כובשים ירקות, כדי לקבל איכות ובריאות. ואיך זה קורה?
בתום ארבעים שנה במדבר, ניתן כעת להכריז רשמית, יש מסעדת שף ראויה המגישה אוכל משובח ברמת השרון.
מחלבת הבוטיק הארטיזנית עטורת הפרסים מהגליל, באנו לראות איך מייצרים את הגבינות הטובות ביותר בישראל, ואיך זה מרגיש בפה.
שבנו למסעדת השוק שסימנה דרך חדשה לשוק תלפיות הוותיק בחיפה, והגענו למסקנה שדייג אוהב דגים.
חמישים מטרים ממחניודה, ברחוב צדדי קטן, מחביא אסף גרנית מסעדת שף סודית קטנטנה ואינטימית ליודעים בלבד.
יקב משפחתי המפיק יינות משובחים המשמרים את טעמי האדמה והאקלים, אי שם בפינה קסומה שבהרי ירושלים.
דילוג לתוכן