גורמה
מסעדות שהתפריט בהן מעורר ציפייה לחוויית גורמה, ציפייה המציבה אמת מידה גבוהה בהתאמה.
ג’ורג’ וג’ון | עסקית של רגשות מעורבים
הבחירה לבוא למסעדת שף עטורת הבטחות והמלצות דווקא בעסקית של צהרי יום, עשויה להסתבר כמקח טעות. עליות ומורדות
ארוחת שף כועסת, שמחה, מפחדת ומקנאה
ארוחת השקה של מיזם קולינרי חדשני ומסקרן בשם "מאורת הארנב" מגישה אוכל כאמנות המשדרת רגשות אנושיים המובעים בכל מנה ומנה,
פרונטו | מעורב תלביבי
אחת ממסעדות העוגן הותיקות של תלביב, שף ששמו הולך לפניו וציפיות מוקדמות. אז מה היה לנו שם..
משייה | מלאכת מחשבת של צבעים וטעמים
צהריים עסקית מרהיבה ומענגת אצל יוסי שטרית במשייה, יופי של מסעדה.
יפו-תל אביב | חיים כהן בצלחת
מטבח ביסטרו איכותי וטעים במחירי מישלן, תמצית הדילמה במסעדת הדגל של השף סלב הלאומי.
דוק | הפער שבין הטעם לחוויה
מסעדה תלביבית המגישה שלל מנות מרתקות וטעימות מחומרי גלם מקומיים מוקפדים, בקונטרסט לתנאים ולחווית המקום כבר קטן וצפוף.
הבסטה | אתנחתא של טעמים ביום שוק
מיקום בלב השוק, תמחור יקר, לוק חסר עיצוב, חומרי גלם משובחים, בישול עילי | צירוף קשה שהפך למוסד
OCD | כשאלוהים נוגע במנה, ארוחת סילבסטר
בארוחת סילבסטר מרהיבה בת 14 מנות הלמו בנו שתי מנות שיד האלוהים נגעה בהן | איפה מישלן כשצריך
שילה | מסעדת יוקרה בתל אביב חוגגת עשור, יש דבר כזה.
מוסד קולינרי תלביבי השורד למעלה מעשור כמסעדת יוקרה בג'ונגל המסעדנות הבלתי אפשרי כאן. שלחנו בלש..
ג’ונתן פוד קלאב | יונתן שב הביתה, בלי רכבת בלי אווירון
שבנו לזירת הפשע, הרברט סמואל לשעבר, הטוען לכתר שב לכור מחצבתו בכסות חדשה, קפצנו לבדוק | ג'ונתן פוד