Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
ברחבי הארץ

עברון | קורון פטיסרי, צרפת כאן

16/10/2019

הפתעת השנה עבורי היא פטיסרי עלום המסתתר אי שם במרכזו של קיבוץ עברון הסמוך לנהריה, פעמיים ביקרתי, ללא ספק מהטובים ביותר בארץ.

שיתוף:
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי

הגליל המערבי הוא אחד המקומות האהובים עלי בארץ. מספר פעמים בשנה אני מקפיד לפקוד את האזור וכל ביקור מלווה בחיפושים קולינריים. מחיפוש ותשאול ברחבי הרשת קיבלתי לפני תקופה המלצה אחת מיודעת דבר שקבעה – קורון פטיסרי, לא לפספס.

הקונדיטורית עטר כהן, החיה בקיבוץ עברון הסמוך לעיר נהריה, פתחה במרכז הקיבוץ בית הקפה קונדיטוריה קסום הממוקם ממש בסמוך לבניין מזכירות הקיבוץ, תחת חזון של אפייה איכותית ייחודית ומרגשת. היא עצמה רכשה ניסיון מקצועי אצל שף פטיסייר העל הצרפתי כריסטוף מישאלק בפריז, ועבדה בין השאר אצל רביבה וסיליה. הפטיסרי של עטר ממוקמת במבנה עץ רחב ידיים ומרווח, אווירה נעימה וידידותית ומבקרים רבים מכל הסביבה. הדבר הראשון שתופס את עיניך כשאתה נכנס למקום הוא הויטרינה המטריפה שנראית פריז, לגמרי לא פחות מכך, ריח האפייה בחמאה משלים את התחושה הכללית ואתה רק שואל איך לא הגעתי לפה עד כה.

בתפריט עוגות שמרים מסוגים שונים באיכויות פריזאיות, עוגות בחושות ברמה הגבוהה ביותר, מגוון רחב מאד של מיני וויינוואזרי (מאפי שמרים אישיים צרפתיים) באיכות צרפתית לגמרי, בריושים, קרואסונים, קראנצים, בצורות שונות ובמילויים שונים, עוגות מורכבות בגימור מדוגם, מאפים מלוחים וקישים, וכריכים איכותיים וטריים. המקום מתנהל כבית קפה, ובו כשלושים מקומות ישיבה, ובנוסך למבחר הגדול והמרשים של עוגות המקום מגיש גם ארוחות בוקר ובראנץ’ חמות עשירות מלאות ובהן מגשי גבינות, כריכי קרואסון מגוונים (סלמון \ תרד \ אגסים מקורמלים \ פטריות), קישים, בוראטה, מרק חם, פרנץ’ טוסט, מוזלי וכריכי מחמצת מגוונים.

הלב הפועם של המקום הוא העוגות, יצירות גורמה יפיפיות, ויטרינה שנדמה שנלקחה הישר מבולוואר סאן-ז’רמה, חומרי הגלם הם הטובים ביותר, טכניקות היצור הן העדכניות ביותר, היד היא יד עדינה מאוזנת וחכמה על המאפים, הרוח הכללית היא של יצירתיות וחדשנות, ההקפדה על הפרטים מהותית, הגישה העיצובית מינימליסטית כמקובל כיום בפריז, האיכויות מטורפות, וכמי שנמצא הרבה בפריז והפטיסרי הפריזאי מוכר לו ככף ידו, ארשה לעצמי לסכם במשפט קצר ונוקב – פטיסרי פריזאי בישראל. נקודה.

בחודש החולף ביקרתי במקום בשתי הזדמנויות שונות, פשוט התמכרתי, שוקל לנסוע בחודש הבא במיוחד לפעם השלישית. קורון פטיסרי היא אחת הקונדיטוריות הטובות ביותר בישראל, מסתבר שיודעים לחיות טוב גם מחוץ לבועה.

—

קורון פטיסרי, קיבוץ עברון

קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי
קורון פטיסרי

Comments

comments

פטיסרי
« פוסט קודם

7 תגובות

  1. טל הגב 15/07/2020 בשעה 12:30

    הגענו לשם ב11:30 וחיכינו בתור. בזמן שאנחנו מחכים בתור נגמרים להם המאפים וכשעוד מעט תורנו להכנס באה המארחת ומודיעה לנו שנגמרו המאפים ! פעם שנייה שאנחנו מגיעים לשם ואין מאפים ! זה לא הגיוני שמקום שעובד עד 15:00 שלוש וחצי שעות לפני נגמרים לו המאפים ! בהחלט אכזבה ממקום שיש עליו תגובות טובות. פשוט הורסים את הרושם הראשוני שלכם.

  2. יהודית הגב 06/03/2020 בשעה 23:57

    קראתי על המקום הזה במאמר (הרבה פחות מפורט משלך ובלי תמונות) ושמתי לי למטרה לבקר שם בהזדמנות שאני בנהריה, עם בעלי חובב מושבע של קרואסאן צרפתי, או בלעדיו. לצערי, ההזדמנות נפלה רק לאחרונה, ומה
    הייתה אכזבתי, כשהווייז הביא אותי לצריף רעוע בשיפוצים שרק השלט “קורון” אישר שהגעתי למקום הנכון. שאלתי את האנשים שהיו שם “מה קורה עם קורון” וענו לי “סגור.” אולי אתה יודע משהו, כי אני לא הצלחתי להבין.

    • Anton Chili הגב 02/04/2020 בשעה 08:11

      הי יהודית, לפי מה שקראתי בעמוד הפייסבוק שלהם הם נכנסו לשיפוץ למספר ימים בתקופה שביקרת.

  3. חן אזולאי הגב 20/10/2019 בשעה 13:28

    ללא כל ספק, תענוג לחיך ואושר צרוף :-)!! ממליצה בחום!

  4. אלה ויינגרטן להב הגב 18/10/2019 בשעה 17:59

    מסכימה עם כל מילה!

  5. ניצה הגב 16/10/2019 בשעה 15:40

    היי
    רילוקיישן למרכז ודחוף….

    • Anton Chili הגב 16/10/2019 בשעה 15:56

      אני דווקא מאחל להם שלא יתגלגלו לרשת של סניפים, למרות שאני הניזוק הראשון

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
חיפה | תלפיות, מסעדת שוק
ברחבי הארץ

חיפה | תלפיות, מסעדת שוק

16/10/2019 06:58

בעיבורו של שוק תלפיות הישן של העיר חיפה, התמקמה לה חמארת שוק המתמחה בדגים שאיכות וטריות חומרי הגלם בה היא

עכו | מסעדת אורי בורי ומלון האפנדי
ברחבי הארץ

עכו | מסעדת אורי בורי ומלון האפנדי

18/08/2019 15:00

החלטנו לצאת לחופשה קולינרית בגליל המערבי, התמקמנו במלון הבוטיק האפנדי שבעכו העתיקה, והתמסרנו לארוחותיו של אורי-בורי. חזרנו עם מסקנות..

ירושלים | מחניודה, גרניט מלוטש היטב
ברחבי הארץ

ירושלים | מחניודה, גרניט מלוטש היטב

21/07/2018 14:15

מסעדת השוק המובילה בישראל איננה מאכזבת, טעמים טובים באווירה של מסיבה, בית הספר של אסף גרניט לזיקוק הישראליות להצלחה.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

ה-מתכון למרק הבורשט האגדי של סבתא לנה, בביו שלי תמצאו קישור לאתרים שלי, ובבלוג אנטון-צ'ילי ימצא המתכון. תהנו, זה שווה במיוחד.
כשאגדל אהיה בורקס כשאגדל אהיה בורקס
מנקיש ג'יבנה | מאפה דמוי פוקצ'ה עם אחוז סמלי של קמח מלא וגבינת ג'יבנה ערבית מושרית לדילול מליחות, ובתוספת עלי אורגנו גינה טרי
מחמצת כפרי צרפתי קלאסי מחמצת כפרי צרפתי קלאסי
ענווה פשטות מינימליזם ענווה פשטות מינימליזם
Tom Kha is in the house Tom Kha is in the house
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהברווזבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהייןירושליםלחםמישלןסו וידפסטהפריזצרפתתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
Paprika אפליקציה לניהול מתכונים
Delectable בוחרת לך יין
פריז | Frenchie to go :: המזללה הכי טובה בעיר
שוקולד-צ’יפס קוקיז, סוג בעייתי מאד
פרונטו | מעורב תלביבי
בריסל | ארוחה טובה באמצע יום שוטטות
דוק | הפער שבין הטעם לחוויה
טארט טאטן כהלכתו
יצרן פסטת בוטיק מושלמת בלב תלביב
יפו-תל אביב | חיים כהן בצלחת
בריסל  |  עוגיות עוגיות עוגיות
משייה | מלאכת מחשבת של צבעים וטעמים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס