Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
נבחרים לסיידבר

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

14/08/2017

ספר הדרכה מפרי אחד מבתי הספר המובילים בעולם לבישול אשר יהפוך אתכם לבשלנים מקצועיים,

שיתוף:

לפעמים שווה להשקיע מעט יותר כדי לקבל אוצר המסוגל להופך אתכם לבשלנים כמעט מקצועיים השולטים במגוון רחב מאד של רזי ידע וטכניקה שהנם א’ ב’ של העולם הקולינרי המקצועי, טכניקה וידע שמעטים הם הבשלנים הביתיים הנחשפים אליהם.
זה איננו עוד ספר מתכונים מרשים, זו הפקה המתמצתת קורס בישול מקצועי שאורכו תשעה שבועות ב-French Culinary Institute הנחשב לאחד מבתי הספר האיכותיים ביותר כיום ללימוד רזי הבישול המקצועי בעולם.
מטרתו של ספר זה לקחת אותך ולהעביר אותך את חווית תשעה שבועות קורס בישול צרפתי במוסד המכובד הזה, על מנת שתצאו בסופו עם הידע הבסיסי שנושא עימו כל שף.
הספר נכתב על ידי מורי בית הספר FCI שכולם שפים ובעלי מסעדות כוכבי מישלן מובילות ברחבי העולם, ונחשב לגאוות המוסד.
הספר מתמקד במטבח הצרפתי הקלאסי ומחולק ל-25 נושאים (עופות, דגים, מרינדות, רטבים, קינוחים קפואים וכיוב’), ובכל נושא מוגשת לך הפקה המאפיינת קורס מעשי הכוללת: תיאוריה, טיפים, מושגי יסוד, טכניקה, והדגמות באמצעות מתכונים.
500 עמודים, 250 טכניקות שונות, 650 תמונות צבעוניות ממחישות, 200 מתכונים מהמטבח הצרפתי הקלאסי, והטיפים – אולי הדבר החשוב מכל.
הרמה היא הגבוהה ביותר האפשרית, ומדובר בתמצות אפקטיבי ביותר של קורס שלם ברמת נגישות ידידותית המאפשרת למי שקורא ומנסה בבית לעבור הכל וללמוד בעצמו הכל.
כל מה שצריך זה לשלוט באופן הבסיסי בשפה האנגלית (הספר באנגלית ידידותית).

** לבשלנים – זו המתנה הטובה ביותר שרכשתם אי פעם לעצמכם.
** שתפו חברים שבישול הוא התרפיה שלהם.
.
לינק לרכישה : http://amzn.to/2vX4MCK
(בלחיצה על תמונת הספר בלינק ניתן לפתוח ולדפדף בספר ולהתרשם לפני רכישה)

Comments

comments

ספר בישול קורס
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
נבחרים לסיידבר

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

28/01/2018 11:36

כאש בשדה קוצים אתם שומעים לאחרונה על בישול בוואקום | טרנד חולף או מהפכה אמיתית? מה היתרונות והאם גם אני

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
נבחרים לסיידבר

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

23/10/2017 22:24

תרבות הביסטרו הצרפתי, האוכל, המתכונים, האווירה, מאחורי הקלעים. שלל מתכוני מנות הביסטרו הקלאסיות של פריז, המקור האולטימטיבי מפי הרוח החיה מאחורי

ציוד לאפיית לחם
נבחרים לסיידבר

ציוד לאפיית לחם

09/10/2017 18:59

פריטי ציוד החובה לאפייה ביתית של לחמים משובחים.

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מחמצת בת עשר שנים מניבה לחמים שאי אפשר לשכוח
בף בורגיניון לחי בשורשים בי בף בורגיניון לחי בשורשים בייקון ויין
שושקה מלאה בכל טוב שושקה מלאה בכל טוב
מאפה פויטה בצל סגול על גבינת סאן מור
שוקט צרפתי בקרם ג'ונדויה שוקט צרפתי בקרם ג'ונדויה
כשאהיה גדול אהיה בף בורגיני כשאהיה גדול אהיה בף בורגיניון
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
שוקולד-צ’יפס קוקיז, סוג בעייתי מאד
ברנר מטבח, אתם חייבים
בוחא בוקובזה | משקה האלים
לחמעג’ון הבית שלי
ירושלים | מחניודה, גרניט מלוטש היטב
ארוחת חג ראש השנה אצל Anton Chili
הסלט המנצח שלי
גורדון רמזי אצלך במטבח (אנגלית)
ג’סמינו | אוכל רחוב מהטובים בישראל
אלבמה | מקדש הבשר הספרטני
OCD | כוכב מישלן וירטואלי
פיצה, גרסת הכי
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס