Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
ספרים

טוסקנה של אוכל (עברית)

07/10/2017

ספר חובה לפודי המטייל בטוסקנה שבאיטליה | מסעדות, חנויות, מתכונים וסיפורים מהשטח.

שיתוף:
טוסקנה למתקדמים

לפני חודשיים שבתי מטיול אוכל בטוסקנה, טיול שנבנה על בסיס מידע מהספר הזה, ונהניתי מכל רגע. צחוק הגורל הוא שבספר הזה נתקלתי לגמרי במקרה כשהוא נמכר במעדניה ולא בחנות ספרים.

הכותבת בת’ אילון היא בשלנית איטלקיה \ ישראלית החיה בטוסקנה ונושמת את האוכל ובתי האוכל המקומיים, הספר נכתב מפי אדם שחי שם שנים ומכיר כל כביש, דרך, חנות, דוכן ומסעדה באזור. בת’ כתבה מספר ספרי בישול איטלקיים בעברה והפעם לא מדובר בספר מתכונים ואף לא במדריך טיולים, זהו ספר העוסק בעולם האוכל הטוסקני, הספר מחולק למסלולים לפי אזורים, ובכל מסלול מפורטות מסעדות, חנויות ומוצרים ייחודיים ששווה לקנות או לחוות וסיפורים מקומיים. בת’ מצליחה להעביר את המאכלים, הניחוחות והאווירה המקומית באופן מופלא, כייף לקרוא.

הספר מתעלם מפירנצה, סיינה, סאן ג’מיניאנו והמקומות המתויירים לעייפה בטוסקנה ומתרכז בעיירות ובכפרים הפחות מוכרים ומתויירים.

זכיתי לאכול באחת המסעדות הטובות בטוסקנה בזכות הספר הזה, ולהפתעתי מצאתי אותו שם מונח על הדלפק. מומלץ בחום.

לרכישת הספר: http://hgein546

טוסקנה למתקדמים

Comments

comments

איטליה טוסקנה
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
ספר הכרובית | ספר מתכונים ייחודי המוקדש למלכת הירקות
ספרים

ספר הכרובית | ספר מתכונים ייחודי המוקדש למלכת הירקות

11/09/2018 16:22

ספר מתכונים ישראלי ייחודי המוקדש לחומר גלם אחד - הכרובית. מתנה מקסימה הנותנת את כל הבמה למלכת הירקות, לזו שהכי

ספר הוויסקי  |  ספר חובה לחובבי משקה האלים
ספרים

ספר הוויסקי | ספר חובה לחובבי משקה האלים

07/02/2018 10:17

הפקה מעולה וממצה של מועדון הוויסקי הישראלי המקיפה בשפה קולחת שיטות ותהליכי ייצור, טעימות, היסטוריה וסקירה עולמית תמציתית.

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

23/10/2017 22:24

תרבות הביסטרו הצרפתי, האוכל, המתכונים, האווירה, מאחורי הקלעים. שלל מתכוני מנות הביסטרו הקלאסיות של פריז, המקור האולטימטיבי מפי הרוח החיה מאחורי

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

ה-מתכון למרק הבורשט האגדי של סבתא לנה, בביו שלי תמצאו קישור לאתרים שלי, ובבלוג אנטון-צ'ילי ימצא המתכון. תהנו, זה שווה במיוחד.
כשאגדל אהיה בורקס כשאגדל אהיה בורקס
מנקיש ג'יבנה | מאפה דמוי פוקצ'ה עם אחוז סמלי של קמח מלא וגבינת ג'יבנה ערבית מושרית לדילול מליחות, ובתוספת עלי אורגנו גינה טרי
מחמצת כפרי צרפתי קלאסי מחמצת כפרי צרפתי קלאסי
ענווה פשטות מינימליזם ענווה פשטות מינימליזם
Tom Kha is in the house Tom Kha is in the house
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהברווזבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהייןירושליםלחםמישלןסו וידפסטהפריזצרפתתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
epicurious ביוטיוב, פשוט וקל (אנגלית)
תנך הוויסקי המוביל בעולם (אנגלית)
אילת | לוויתן, רגשות מעורבים
צוואר טלה בורגיניון
פריז | ארוחה על פסגת העולם אצל פייר גנייר
הקרם דה לה קרם
שוק אווז קונפי בוואקום | להתעלף מאוכל
מילקשייק לבעלי לב חזק
משחת הקסם
בצלים ממולאים באהבה
ריזוטו עגבניות | סעיף חובה ברזומה שלך
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס