רן ורדי על קולינריה צרפתית ומעבר

אנשובי, זה כל הסוד

המלחה באנשובי

אנשובי, זה כל הסוד

כשאתם מבשלים תבשילי בשר, דגים, בעלי כנף, כשאתם מכינים פסטות ים תיכוניות, ריזוטו, חריימה ועוד ועוד.. החליפו את המלח בו אתם נוהגים להשתמש בשניים שלושה נתחי פילה של אנשובי קצוץ דק כאמצעי להמלחת התבשיל. זה יעניק למנה שלכם עומק וטעם איכותי, ביתי ומובחן.
אל דאגה – המנה לא תקבל טעם של דג או של אנשובי, איש לא יזהה.
מומלץ לרכוש קופסה איכותית גדולה של נתחי פילה אנשובי, להעביר לצנצנת נוחה ולמקרר לשימוש שוטף בבישול שלכם.

המלחה באנשובי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הצטרפו לרשימת הדיוור של הבלוג, וקבלו כתבות חדשות לתיבת המייל שלכם

אולי תאהבו גם...

מסעדת היבה

Hiba | יצירתיות עם שורשים

גילגולו החדש של שף יוסי שיטרית, הפגנת יכולות ואג’נדה קולינרית אישית במתחם מעוצב וקסום. האם אהבנו?

בירה מלכה

מלכה | בירת בוטיק גלילית

נסענו לפגוש את מייסדי מבשלת בירת הבוטיק מלכה, ונוכחנו עד כמה חשובה אהבה לדבר כדי להפיק בירה משובחת בעבודת יד. ביקור מרתק ומסחרר תרתי.

דילוג לתוכן