Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
דעה

נבחרי האוכל שגם מפרסמים אצלנו

23/12/2017

השתתפתי ובדיעבד אני מצטער, זו איננה הפעם הראשונה שאני חש קושי עם ביקורות זכיות ותארים שמחלק מגזין טיימאאוט לבתי אוכל שבמקרה מפרסמים במגזין.

שיתוף:

בשבוע שעבר בחר מגזין TimeOut את נבחרי האוכל לשנת 2017, הליך וטקס המתבצע מזה 11 שנה ברציפות ומהווה חלק חשוב ונחשב בסצנת האוכל במרכז הארץ.

הפעם המגזין עצמו בחר “פורום קולינריה” מצומצם אשר יכריע את 11 הקטגוריות החשובות בתחרות הזו, כששאר 13 הקטגוריות יבחרו על ידי הקהל הרחב. וכך קיבלתי פניה אישית במייל שבה נתבשרתי כי נכללתי בפורום הקולינריה האמור והוזמנתי להשתתף בבחירת 11 הקטגוריות הבכירות שעמדו להכרעת הפורום.

כשנכנסתי לעמוד ההצבעה היתה לי בעיה, בעיה שנבעה מכך שבכל קטגוריה (השף הטוב ביותר, המסעדה הטובה ביותר וכו’) הוצעו לבחירתי רק 5-6 אפשרויות, שמן הסתם לא אחת כלל לא כללו את דעתי האישית! כלומר נותבתי מראש לבחור מתוך בחירה מוקדמת שנעשתה מראש על ידי המגזין.

את הדברים החלטתי להעלות על הכתב רק כשקיבלתי אמש את המגזין המפרסם את תוצאות התחרות להם נעשה פומבי כבכל שנה בטקס רב רושם בשבוע שעבר אליו הוזמנה והתייצבה כל הבראנג’ה, כן גם סחבק הוזמן אבל נמנעתי מללכת. ואז.. פתחתי את המגזין שהגיע אלי אמש והתביישתי לראות 11 מסעדות שזכו במקומות ראשונים בתחרות מפרסמים באותו מגזין פרסומת תודה על הבחירה על גבי עמוד עיתון שלם כל אחת ואחת מהן, ממון רב עולה פרסום על גבי עמוד שלם במגזין כזה.

מצטער אבל יש לי בעיה אתית עם הדבר, אין לי את בסיס המידע לקבוע מהם השיקולים וכיצד באמת מתנהלת התחרות הזו ומיהו המפקח על ההליך, אולם גם אם אתן את הקרדיט שההליך נקי ותקין, העובדה שהוא מלווה באופן צמוד בפרסום בכסף רב של זוכי התחרות במגזין הבוחר בלתי הולמת בלשון המעטה, טעם רב לפגם בזכייה בתחרות כה נחשקת ונחשבת למול פרסום בתשלום לא מבוטל של הזוכה באותו מעמד.

לא אשוב להשתתף בסאגה הזו עוד.

Comments

comments

טיים אאוט
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
המסעדה של אחרי הקורונה
דעה

המסעדה של אחרי הקורונה

10/11/2020 17:29

עולם המסעדנות סופג מכה קשה בתקופה לא פשוטה זו, מסעדות רבות סוגרות את דלתותיהן ונשאלת השאלה לאן? אז הנה אפשרות

מה לא לעשות במסעדת דגים
דעה

מה לא לעשות במסעדת דגים

18/07/2018 19:27

או איך נפלתי ברגע ששכחתי את מה שאני יודע

כשמישלן היא רק חברת צמיגים
דעה

כשמישלן היא רק חברת צמיגים

03/06/2018 13:26

מדריך מישלן נחשב בעולם הקולינרי האורים והתומים של ביקורת המסעדות הקפדנית ביותר, כוכב מישלן נחשב לסטנדרט עילי במסעדנות, מסתבר שלעיתים

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

עז אוכלת עלה גפן עז אוכלת עלה גפן
פאני-פורי הוא ביצת הקינדר של המבוגרים
ניוקי אה לה רומאנה ניוקי אה לה רומאנה
אחד הקינוחים הכי טעימים בפר אחד הקינוחים הכי טעימים בפריז  La Meringaie
שכבת מרנג מתפצחת ורכה בו זמנית, קרם ופירות טריים, הטייקאוף האולטימטיבי על פבלובה.
אתם חייבים.ות
אחת המסעדות האהובות עלי בפר אחת המסעדות האהובות עלי בפריז.
Verjus, 52 Rue de Richelieu, arr 1, Paris.
פרחי זוקיני ממולאים בקרם פו פרחי זוקיני ממולאים בקרם פולנטה וכמהין, מחווה לאסף גרניט שקיבל היום כוכב מישלן במסעדת שבור בפריז. 
מברוק
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
פריז | Frenchie to go :: המזללה הכי טובה בעיר
Delectable בוחרת לך יין
ירושלים | מחניודה, גרניט מלוטש היטב
קרמל חמאה ומלח – השילוש הקדוש
במיה קלויה ביוגורט ולימון כבוש
טוסקנה | הלימונצ’לו הכי לא צפוי שפגשתם
עכו | מסעדת אורי בורי ומלון האפנדי
לונדון | אוכל בריטי במיטבו, יש דבר כזה
מלכה | בירת בוטיק גלילית
שוקולד-צ’יפס קוקיז, סוג בעייתי מאד
טוסקנה | הפתעה – העלזאלה יהודי נכחד כמעדן איטלקי
פקיילה  |  הקווייאר של הטריפוליטאים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס