Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
Anton Chili
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
  • בית
  • אודות
  • דעה
  • מסעדות
    • שכונתיות
    • גורמה
    • ברחבי הארץ
    • בתי קפה וברים
  • חו”ל
  • מתכונים
    • אפייה
    • מושקע
    • מהיר
    • משקה
    • מתוק
    • רעיונות
  • קניות
    • מוצרים
    • ציוד
    • חנויות
    • ארועים
  • טיפים
  • יצרנים
  • מדיה
    • ספרים
    • אפליקציות
    • בלוגים ואתרים
    • YouTube
    • טלוויזיה
  • צור קשר
דעה

כשהכסף מסנוור את האגו

22/08/2017

מהם הגבולות של התוכן השיווקי בתכניות אוכל ועד איפה מוכנים שפים מובילים בסצנה המקומית להשפיל את האגו המקצועי שלהם

שיתוף:

אוטו אוכל – תכנית בידור לכל המשפחה.

הרגע הזה, ששפים מובילים בתכנית אוכל, מוכנים להשתמש ב”גרגרי חומוס מקופסת שימורים של היצרן המממן” להכנת המנה המנצחת שלהם בתכנית, (מוצר נוראי בעל טעם לוואי איום, כשכל טבח מתחיל יודע שאם אין ברירה, אין זמן להשרות חומוס וחייבים פה קיצור דרך משתמשים בחומוס קפוא הנעדר טעמי לוואי), הוא הרגע שבו מבחינתי שפים מקריבים את האינטגריטי שלהם ובוודאי את האיכויות שלהם עבור תשלום לכל דורש, וכשמוכרים בכל מחיר לעולם כבר לא תדע מה מסתתר מאחורי האייטם הבא.

לא, אני לא נאיבי, ברור ומוסכם שתוכן שיווקי מניע את גלגלי תעשיית תכניות האוכל הטלוויזיוניות וזה בסדר, השאלה היכן עוברים הגבולות, והיכן הקו האדום שבו הגבול חוצה מקצועיות.

בהמשך התכנית נצפו גם מנות המתחרים עושות שימוש בקופסאות שימורים נוספות של אותו יצרן שימורים שהלוגו שלו הוצג מול המצלמה בזווית הנכונה שוב ושוב ושוב.

אוטו אוכל, בתכנית הבאה.. שימורי פטריות..

 

אוטו אוכל

Comments

comments

אוטו אוכל
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

אולי יעניין אותך
המסעדה של אחרי הקורונה
דעה

המסעדה של אחרי הקורונה

10/11/2020 17:29

עולם המסעדנות סופג מכה קשה בתקופה לא פשוטה זו, מסעדות רבות סוגרות את דלתותיהן ונשאלת השאלה לאן? אז הנה אפשרות

מה לא לעשות במסעדת דגים
דעה

מה לא לעשות במסעדת דגים

18/07/2018 19:27

או איך נפלתי ברגע ששכחתי את מה שאני יודע

כשמישלן היא רק חברת צמיגים
דעה

כשמישלן היא רק חברת צמיגים

03/06/2018 13:26

מדריך מישלן נחשב בעולם הקולינרי האורים והתומים של ביקורת המסעדות הקפדנית ביותר, כוכב מישלן נחשב לסטנדרט עילי במסעדנות, מסתבר שלעיתים

הצטרפות ורישום

להרשם לקבלת עדכונים במייל

פרטיותך תישמר בקפידה
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact


אודות


שנים של אהבה ותשוקה לעולם הקולינרי מגולמים בבלוג אוכל ייחודי ובלתי תלוי זה, המקבץ מגוון רחב של נישות הנוגעות לכולנו אוהבי האוכל, בארץ ובעולם.
--
כמה מילים אודותי ואודות מדיניות הבלוג..

פייסבוק
‏Anton Chili בלוג אוכל‏
אינסטגרם

hungryparis_com

מפרום של שבת מפרום של שבת
מטבוחה נקודה מטבוחה נקודה
כנאפה ביתית חמה היא קינוח שאתה מתגעגע אליו בפריז
לחי טבחה בלסילק שבע שעות לקוסקוס של צהרי שבת
Instagram post 17861052752370023 Instagram post 17861052752370023
Instagram post 17872201091188889 Instagram post 17872201091188889
Follow on Instagram
יוטיוב
פוסטים נבחרים
הכל על בישול בוואקום  |  Sous Vide
מושקע

הכל על בישול בוואקום | Sous Vide

Anton Chili
אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)
ספרים

אוכל צרפתי קלאסי במיטבו (אנגלית)

Anton Chili
ציוד לאפיית לחם
ציוד

ציוד לאפיית לחם

Anton Chili
“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)
ספרים

“ספר הבישול הטוב בעולם” (אנגלית)

Anton Chili
איטליהאיטלקיאלכוהולבלגיהבריסלבשרגבינהדגיםוואקוםטוסקנהירושליםלחםמישלןסו וידעוףפסטהפריזצרפתקורסתל אביב
  • דף בית
  • אודות
  • מתכונים
  • יצרנים
  • מסעדות
  • דעה
  • קניות
  • טיפים
  • מדיה
  • חו”ל
  • צור קשר
  • מדיניות

להרשם לקבלת עדכונים חודשיים

פרטיותך תישמר בקפידה
ברצלונה | Tickets לונה פארק קולינרי
ג’סמינו | אוכל רחוב מהטובים בישראל
נו נו נו | מזנון הלחמניות המושחת ביותר בארץ
דוק | הפער שבין הטעם לחוויה
רומא | Trapizzino, האיש שהקדים את אייל שני
כרוב מטורף
צרפת | החביתה היקרה בתבל
פריקסה Pork Belly | מנת גמר באליפות המנה המושחתת ביותר בתבל
תערוכת התפריט | הזדמנות נדירה להזכר בימים שאינם
foodgawker אפליקציית מתכונים היסטרית
משייה | מלאכת מחשבת של צבעים וטעמים
להכין מקארון מושלם | Pierre Hermé (אנגלית)
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Contact
Developed by GreenCode.co.il
Design by Multilena.com
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס